尼国家石油公司将减少提油商至16家| glObserver Global Economics


据尼日利亚《今日报》10月28日报道,共有278家尼本地及国际石油公司参与尼原油交易项目投标,尼国家石油公司(NNPC)表示,将于2016年1月开标,最终将留下16家公司,中标公司将获得在尼提油权,而此前有43家公司在尼拥有提油资格。 尼国家石油公司总经理卡其库表示,整个招投标过程将保持公正透明。 该公司原油部门负责人卡利亚表示,公司将保证原油销售的稳定性和可预见性,减少中标公司数量是为了确保原油供应,稳定油价。他还表示,由于缺少可靠的买家,已造成市场供需的不平衡,所以必须设法找到有信誉度的公司。

Sourced through Scoop.it from: globserver.cn

该公司原油部门负责人卡利亚表示,公司将保证原油销售的稳定性和可预见性,减少中标公司数量是为了确保原油供应,稳定油价。他还表示,由于缺少可靠的买家,已造成市场供需的不平衡,所以必须设法找到有信誉度的公司。

See on Scoop.itglobserver africa

Author: globserver

Director of Eyecom china

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s